Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Často má pravdu srdce a rozum mýlí se a naopak. Taková je láska. Je nám dán dar krásný a vyjímečný. Bez lásky, no co by to byl za život?
10.9.2015 14:31 | Tonyend
umírám s tebou.....a je mi to šumák...
19.7.2015 11:39 | Martin Havlíček