Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kolikrát ještě?

Kolikrát ještě?

Kolikrát ještě

Kolikrát se ještě probudím.
Kolikrát ještě Boha poprosím
o trocha lásky.Kolikrát si
ještě popláču než své oči
navždy zavřu.Kolikrát ještě?

Kolikrát si budu přát
kolikrát doufat ve štěstí
co je tak křehké?

Kolikrát budu mít ještě
strach.Kolikrát si budu
slzy utírat.Kolikrát ještě.

Kolik nocí tesklivých
kolik dní prázdných.
Kolik bolesti a smutku
ještě? Než zavřu oči své
a tělo vychladne.
Kolik času ještě než
duše má k nebi se vznese.
Publikoval(a): slunečnice69, 18.7.2015
Přečteno (149x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, děda včela, Mirastus, koiška

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti