Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Světlo slunce

Světlo slunce

Světlo slunce

Sluníčko svítíš jasně
překrásně.Kéž bys
do duše mé churavé
vzneslo světlo,jiskřičku
naděje.

Tvé světlo hřeje a má
duše se chvěje.
Ve světle tvém je
naděje,touha.

Touha,co přetrvává
touha,co po lásce volá.
Jenže duši churavé se
každý rád vyhýbá.

Sluníčko svítíš krásně,
ale duše těžko vyléčit
dá se.Kéž by jiskřička
naděje vznesla světlo
do duše mé.

Kéž by se dala vyléčit
kéž by mohla šťastně
žít a lásce se těšit.
Publikoval(a): slunečnice69, 17.7.2015
Přečteno (105x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, gogol

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti