Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bílí den

Bílí den

Bílí den

Dušičko má jsi tak bolavá.
Srdíčko tlučeš v rytmu smutném.
Písničku při ,které se ženou
slzy do očí.Písničku o životě
co trápí srdíčko mé.

Dušička bolavá,srdce zjihlé.
Živote prosím usměj se na mě.
Sama tápu v temnotách,kéž by
nastaly dny bílé.


Duše a srdce se chvějí
strachem.Písnička smutná
zní mým životem.
Kéž bych dokázala změnit
rytmus a temno proměnila
v bílí den.
Publikoval(a): slunečnice69, 16.7.2015
Přečteno (94x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti