Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Beztvaré pocity

Beztvaré pocity

Marie Bernadeta Básně » Smutné

Anotace: Vzduchoprázdno ve mně světlo zhasíná...

Beztvaré pocity
ve mně leží
není mi veselo
a ztěží se zmůžu
na slovo

Jakoby kolem mne
všechno míjelo mne
a nic se duše nedotklo
cítím se jako v hrobě

Když lásku kříží
vzdálenost našich životů
naděje mizí v pocitu
který jak prázdná bublina

praskne a vzduchoprázdno
ve mně světlo zhasíná
Hluboké tóny doznívají
Na kousky srdce svoje mám

Pořád jsem ale tady
s bolestí která nepřestává
hladím dál vzpomínku
na tvůj úsměv

který mi rány přikrývá
Zázraky nejsou vidět
To jenom víra naše
štěstí nám nové dá

Proč život všední
zdá se prázdný
Když nejsi se mnou
den po dni

zas toužím tě najít
ale kam za tou touhou
se dát
sama nevím

Pomalu vstávám
Protírám si oči
Pořád jsi ve mně
Lásko moje
To mi stačí!
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 16.7.2015
Přečteno (99x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: zd.hledač

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 00:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti