Červený motýl
Červený motýl
Poletoval po sametu pleti
po leknínech bledých tváří tvých
v něze modrých očí kolem letí
káraly tvé oči na rtu chvěl se smích
Lehounce se vznesl čelo zulíbal
ústa tvá se smála svět se celý smál
malátně se v červený květ snesl níže
opojen pak klesl vlivem zemské tíže
na tvůj klín
Publikoval(a):
podnebný, 15.7.2015