Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Černé stěně

Černé stěně

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Příroda čaruje.

Stěžuje si fena feně,
že má doma černé štěně,
ona bílá, Broček taky,
stahují se nad ní mraky.

Vysvětlit to může stěží,
mrňous spokojeně leží,
Brok má pohled vyčítavý,
neví jak to nyní spraví.

Příroda je mrška hravá,
tohle občas prý se stává,
příště čekej, Bročku zlatý,
třeba štěně pruhovatý.
Publikoval(a): Psavec, 14.7.2015
Přečteno (228x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, donne, děda včela, Martin Havlíček, Kytka62, Bezhlavý rytíř, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti