Mít sen
Mít sen
Anotace: ráno se probudit uchopit sen
Mít sen
Co máme v tomto světě?
Jen všední den
a v srdci svém
náladu všední v jedné
větě
vyjádřit není těžké
ráno se probudit
uchopit sen
a žíti s ním
do večera ještě
potom ho vedle sebe položit
a usnout spolu zas
dočkat se štěstí
které v tužbách
se zmocňuje nás
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 14.7.2015