Jitro štěstí
Jitro štěstí
Anotace: Dojmy z jednoho letního rána
Po spánku zrůžovělá
v náručí mém spočíváš měkce
Slunce, ranní slunce
už provonělo nádheru květů
a kvetoucí louka kolem bzučí
a paprsky třpytí se ve chladné rose
Barvy a tvary pohyby travin
broučků a květů si ve vánku hrají
stříbrný pramínek radostně zpívá
v blankytném opojení
Po spánku zrůžovělá
se ke mě přivineš měkce
Publikoval(a):
podnebný, 13.7.2015