Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Noc plná hvězd

Noc plná hvězd

Noc plná hvězd

Na nebi vyšla hvězdička
a mě ukápla slzička.
Po tváři se koulela
hvězdička se divila.

Proč pláčeš,když obloha
je plná krásných hvězd.
Proč pláčeš do noci temné
když se měsíc na Tebe směje.

Proč?Protože se mi láska
vyhýbá.Protože se mi po
něze stýská.

Hvězdičky září do noci.
Měsíc se usmívá na mě
smutek doléhá.

Slzičky koulí se po
tváři a já hledám v
polštáři sen.Sen,co
moji bolest v srdci
utiší.Sen,co slzy
osuší.

Snad přijde a když ne
Tak možná příště.
Sen,co aspoň na chvíli
šťastnou mě udělá.Sen
co,krásný spánek přivolá.
Publikoval(a): slunečnice69, 13.7.2015
Přečteno (147x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, gogol, Mirastus, Psavec

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti