Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Trápení

Trápení

Trápení

Trápení je jak černá můra
co Ti sedí na duši.
Dokáže celou Tvoji mysl
pohltit.V zrcadle nakreslí
cizí tvář,že se, když do
něj pohlédneš nepoznáš.

Trápení Ti nedá spát
marně si polštář čechráš.
Ráno si jak mátoha připadáš.
Trápení Tě ubíjí,marně se
ho pokoušíš ve víně utopit.

S trápením je třeba bojovat
a účty si s ním vyrovnat.
Než se sním užírat.

Trápení Tě celou pohltí.
Sedí Ti na duši.
Připadáš si jak v zajetí.
Co pak? Jaký lék podat?
Publikoval(a): slunečnice69, 12.7.2015
Přečteno (175x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, koiška, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti