Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

I láska bolí....

I láska bolí....

Koluješ mi v krvi, v žilách,
zvládnout to není v mých silách,
utíkám se k Boží moci,
aby byla ku pomoci,
aby srdce nebolelo,
vyléčila moje tělo,
schovala mě pod křídly,
když Ty jsi ke mě nevlídný!
Publikoval(a): baruša, 12.7.2015
Přečteno (787x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti