Nikdy
Nikdy
Anotace: Takhle to nikdy nebude, ale i přesto tě miluju.
Až jednou zmizí nebe,
přestanu milovat, tebe.
Až jednou slunce zmizí,
už si nebudeme cizí.
A až budeš stát suchý v dešti,
budem spolu, věř mi.
A až budou žluté mraky,
zázraky dít se budou taky.
Publikoval(a):
Maky_, 16.9.2010