Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milování

Milování

Milování

Políbení sladké to mámení.
Pohlazení duše blahem vrní.
A,co dál?
Pomazlení tělo si žádá víc.
A když dojde na rozkoš
zatmění mysli nastane.

Duše si připadá jak v nebi.
Tělo je krůpějkami potu
zdobené.Dvě těla jsou
navzájem propletené.

Sladká únava nastala.
Úsměvem je tvář zdobená.
Dvě těla usínají v obětí
ráno je touha probudí.

Tělo touží po přídavku
ústa po polibku.
Duše se blahem tetelí
dvě srdce jsou spojeny.
Publikoval(a): slunečnice69, 10.7.2015
Přečteno (326x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Seaweed brain, Psavec

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti