Je t´aime
Je t´aime
Anotace: Tady popis tentokrát vynechám
Vnořiti ústa a jazyk
ve tvůj květ růžový malý
aby se rty mé retů tvých
polibkem dotýkaly
Na louce usedá motýl
znavený odvážným letem
do květů tajemství vniká
světu vstříc zpívá své je t´aime.
Pij krásu motýle v hloubi se ztápěj
nad světem rozleť se velikým letem
děvčátku milému úsměvných očí
tichounce zašeptej je t´aime.
Publikoval(a):
podnebný, 10.7.2015