Láska slzy roní.
Láska slzy roní.
Láska slzy roní
Láska slzy roní a ty
se v perly mění.
Stačí vzít nit a máš
perloví náhrdelník.
Zdobí Tě vzpomínkami
nádhernými i těmi,co
se v bolest proměnily.
Láska je jak krásná
růže,co se rozvila.
A Tebe okouzlila.
Jenže také trny má
a ty Ti do srdce zaryla.
Láska v sobě mnoho podob
skrývá.A ty si můžeš
bezmocná připadat.
Přesto však hluboce
milovat.
Publikoval(a):
slunečnice69, 9.7.2015