Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na bílou flétnu

Na bílou flétnu

Na bílou flétnu ruky tvé
polibků písně hraji
utichá bolest mlčí smích
a klasy zlátnou v kraji

modravé trsy krystalů
v neznámý sen se noří
malátně jejich odlesk plá
ve hloubi jižních moří

utichlé zvonky prsů tvých
chvějivý nápěv tají
na bílou flétnu ruky tvé
polibků písně hraji
Publikoval(a): podnebný, 8.7.2015
Přečteno (244x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Marie Bernadeta

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti