Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život v igelitce

Život v igelitce

Iaub Básně » Deprese

Anotace: život na ulici, živobytí v igelitce

Bloudíme městem,
každý ve své igelitce,
neseme svůj život.
Pomuchlaný,
zabalený,
do jednoho balíčku,
toho co po nás zbude.
Ta trocha věcí,
a pár ohlodaných kostí.
Nikomu chybět nebudeme,
doteď jsme nechyběli,
tak proč by měla,
přijít ta změna.
Nikomu nebudeme chybět,
jen pár hrobníků,
bude mít práci navíc.
Publikoval(a): Iaub, 8.7.2015
Přečteno (288x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, GabrielleT., donne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti