Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Holka hloupá

Holka hloupá

Holka hloupá

Holka hloupá a naivní.
Přestaň už věřit,že se
Ti život změní.
Nic se nestane.Tvé srdce
zůstane na vždy zklamané.

Neplač a vykašli se na
smutek.Jsi citlivá a
holka důvěřivá.Jenže
s těmito vlastnostmi
se žít nadá.

Ukaž ,že taky drápky máš.
Nenech se pořád využívat.
Život se s nikým nemazlí.
A ty jít musíš dál sama.

Přesto však šťastná
můžeš být.Nestojí
život za to se kvůli
němu trápit.

Jednou snad......
Možná v nebi nalezneš,
co na zemi jsi nenašla.
Možná na onom světě budeš
šťastná.
Publikoval(a): slunečnice69, 6.7.2015
Přečteno (66x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti