Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kocour a koťata

Kocour a koťata

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Tak na neposedy.

Spadl kocour do kaluže,
tuze ho to prudí,
nachladit se prý on může,
voda moc ho studí.

Na sluníčku nyní leží,
kožíšek si suší,
koťata hned k němu běží,
odpočinek ruší.

Kousají ho do ocásku,
olizují uši,
nezvedenou má tu chásku,
zápasy je vzruší.

S hrátkami se kocour smíří,
občas tiše vrčí,
ke kaluži s nimi míří,
všechny je tam strčí.

Koťatům se kocour směje,
jakou jim dal školu,
slunce dále pěkně hřeje,
jdou se sušit spolu.
Publikoval(a): Psavec, 6.7.2015
Přečteno (168x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Marcone, donne, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti