Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krásná

Krásná

podnebný Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Žena a nedotčená krajina mají hodně společného

O závod s ptáky zpívá tvůj hlas
trylkem se vznáší v radostný den
v lehounkých krocích uplývá čas
tvořící lásku v kvetoucí sen

Motýl se snáší na vlahé rty
toužebné ruce k slunci se pnou
krásná je louka krásná jsi ty
s ptáky když zpíváš písničku svou
Publikoval(a): podnebný, 6.7.2015
Přečteno (730x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 21:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti