Sladká vzpomínka
Sladká vzpomínka
Zamčená v krabičce ve tvaru srdce
za víčky přání schovávám
občas se cítím jako prve
když ve tmě si s tebou pohrávám
Krev je růží tajemných spojení
a moje duše chátrá
se Sluncem ve vlasech svých
opustila mě má láska
Tisíce myšlenek v osmi písmenech
nezemře sladká vzpomínka
drží mě pevně ve svých řemenech
nesměle předemnou utíká
Miluji tě- to je mých osm písmen
Publikoval(a):
VanessaInBloom, 6.7.2015