Spící dívka
Spící dívka
Anotace: Jen tak trochu poezie
Jsi blízká jako den
jenž pod sluncem hoří
a krásná jako sen
plynoucí do spících moří
Jsi sladká jako noc
jež mlčenlivě zpívá
a vlasem plyne dál
kam s nocí úsvit splývá
Publikoval(a):
podnebný, 4.7.2015