Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Léto jak má být.

Léto jak má být.

Léto jak má být

Slunce nás spaluje
venku vedro panuje.
Kostky ledu za tričko
házím.Snad se trochu
zchladím.

Lahodná citronáda
ve džbánku oroseném
láká k posezení ve
stínu pod slunečníkem.

Vzduch prohřátý je
noc tropická nastane.
Léto se chlubí teplotním
rekordem.Další kostky
ledu házím za tričko své.

Slunce svítí.Paprsky ze
země vláhu vysouší.
Vedro panuje.Nejlépe
bude do chladné vody
se položit.Pěkně se
osvěžit.

Je léto jak má být.
Slunce pálí ani mráček
se na nebi nenachází.
Čekání na kapky dešťové
je marné.Kostky ledu
se pod tričkem rozpustily.
Citronáda je dopitá.
Tropická noc nás uspává.
Publikoval(a): slunečnice69, 4.7.2015
Přečteno (536x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti