Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Máma

Máma

Lucie Mészárosová Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Osoba, která mi dala život. Vždy byla, je a bude mou oporou, stejně tak jako já zde budu vždy pro ni. Jako první mi ukázala, co je láska, přátelství, rodina...Za to vše jí patří velký DÍK!

MÁMA

Již dávno to vím, jsi vždy mou oporou,
kterou žádné vnější síly zdolati nemohou.
Dala jsi mi život a já jsem ti za to vděčná,
vždy bude a nevyhasne naše láska jedinečná.

I mé první slovo bylo máma, již tehdy jsem věděla,
že vždy tu pro mě budeš, ať budu dítětem či dospělá.
Jsi někým, kdo i nadále mě před neštěstím chrání,
někým, jehož smutek do očí slzy mi vhání.

Jsi-li šťastná, šťastnou jsem s tebou i já,
na světě jediná, máma, maminka jenom má.
Za vše, co jsi mi dala, díky čemuž v lepší spěji,
ti milá maminko, v životě jen to nejlepší přeji.
Publikoval(a): Lucie Mészárosová, 3.7.2015
Přečteno (990x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, děda včela

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 19:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti