Pokora
Pokora
Anotace: Trochu zimních veršíků v horkém létě
Pokorný tak jsem stál
ve sněhu snad i bosý
s čepicí ve zkřehlé ruce
v podivné muce
srdce se chvělo
tisíce zvonečků
z dálky vyzvánělo
na tebe jsem čekal
Okénko nade mnou
jiskřilo zimou
jednou se otevře
ručka se mihne
pod rudou růží
i ten sníh zjihne
zbarvený
krvavou skvrnou
Publikoval(a):
podnebný, 2.7.2015