Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mně v srdci láska zpívá

Mně v srdci láska zpívá

podnebný Básně » o Lásce

Anotace: nebo též já s písničkou jdu jako ptáček. A pozoruju Jupiter a Venuši těsně u sebe

Mně v srdci láska zpívá
jí šumí řeka háj
kam oko jen se dívá
je samé krásy ráj

Mně v srdci láska zpívá
když noc se snáší v kraj
pomaloučku se stmívá
hvězd plane plachý taj

Tam Venuše už září
svit její na svět splývá
a v dotyku dvou tváří
mně v srdci láska zpívá
Publikoval(a): podnebný, 1.7.2015
Přečteno (223x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Květka Š., GabrielleT., koiška, děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti