Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ztracení

Ztracení

Pittore Básně » Smutné

Anotace: trochu depky....líbí ...nelíbí??

Smutek života uzavírá
průchod zdí
z prokletých západů slunce.
Propast a konec
slova,jenž skrývají
plnou náruč bolesti
a ztrácejí jasnou barvu
z obloh nadcházejících zítřků.
Odrazy vlastních pamětí
z kterých vychází
zažloutlá pravda ve výšce vzdušných zámků.
Zajetí na pahorku nebes
a cesty jsou více strmé
a dech je zapletený
do korun nejistot
přes viděné nedohledno
v blízkém ševelení bílé tmy.
A přece,
minulý zázrak
kreslí jedinečné obrazy
v bytí nekonečném.
Publikoval(a): Pittore, 30.6.2015
Přečteno (129x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti