Chtěl bych
Chtěl bych
Anotace: Malý výčet mých skromných přání
Chtěl bych
vidět zelené oči tvé vítězit nad mořem
a vlasy zlaté
rozprostřít na pěně vln.
Chtěl bych
sluneční září ověnčit hlavu tvou,
tělo tvé bělostné před žárem paprsků
v náručí ukrýt.
Chtěl bych
tě nést do stínu modravých cypřišů,
v šumění jejich usednout k nohám tvým
a říct ti jen krásná jsi žena.
Publikoval(a):
podnebný, 30.6.2015