Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mlha

Mlha

Ruku v ruce jdeme parkem
opilí láskou a vínem
mlha přede mnou
mlha za mnou
kráčíme kaštanovou alejí

Na tvářích úsměv, v srdcích lehkost
tu vzpomínku mám vypálenou rozžhaveným nožem touhy do srdce
nezapomenu
NIKDY!
mlha za mnou
mlha přede mnou...
Publikoval(a): strážce majáku, 29.6.2015
Přečteno (130x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti