Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Růže co jsi pro ní trhal holými rukami a trní tě bodalo krutě do dlaní, dnes působí ti láska tvá do srdce to stejné zranění.
29.6.2015 23:35 | Malce
Email:
Heslo: