Bouřka
Bouřka
Anotace: očistná moc bouřek má svůj smysl...
Rozkrytá tíha svědomí
/lži a podvody/
prolétla tělem
jako blesk
zasáhla místa
co měla zůstat čistá
a místo toho shořela
zůstal jen ohořelý pahýl polomrtvé duše
začalo pršet
bouře ustává
Vzduch pročistil se
I duše nadýchla se
Publikoval(a):
vanovaso, 28.6.2015