Jitro
Jitro
Anotace: Příroda v kontrastu s revolucí a terorismem
Z velikých stínů rostou malé
z růžových červánků velké zas
moře se mění neustále
v jeho přílivu lidský čas
Jediný atom spolu se všemi
dokáže vesmír rozhořet
jediný člověk změnit Zemi
jediný výstřel celý svět
Publikoval(a):
podnebný, 28.6.2015