Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Žabky závodí

Žabky závodí

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Soutěž plavců.

Deset žabek na rybníku
závodí dnes v plavání,
na břehu je plno křiku,
jak se žabky předhání.

Závod to byl přímo skvělý,
každý si pochvaloval,
všechny žáby vyhrát chtěly,
jen skokan se radoval.

Ropucha, co druhá byla,
také se moc raduje,
též by ráda zvítězila,
odvetu hned plánuje.

Malá kuňka smutně pláče,
chtěla vyhrát závody,
za chvíli už šipku skáče,
den je plný pohody.
Publikoval(a): Psavec, 26.6.2015
Přečteno (134x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, slunečnice69, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti