Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
To je relativní pojem bavit se o tom, jestli jsou nebo ne. Ano, některé typy se dají dnes léčit, ale jsou i ty, s kterými nejde nic převratného dělat, ať je medicína vyspělá tak, jak je ...
28.6.2015 5:05 | Lucie Mészárosová
nevím proč dvakrát...
26.6.2015 20:30 | Martin Havlíček
To by bylo na hodně dlouhé povídání o lécích na onkologická onemocnění...kdo říká že léky nejsou? Moderní medicína? Phe...
26.6.2015 20:29 | Martin Havlíček
To by bylo na hodně dlouhé povídání o lécích na onkologická onemocnění...kdo říká že léky nejsou? Moderní medicína? Phe...
26.6.2015 20:29 | Martin Havlíček