Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Gazděna

Gazděna

podnebný Básně » o Lidech

Anotace: Malý příběh z venkova na Valašsku

Ten šátek červený, jenž po vlasech ti splynul
a na hrdle ti volně nyní leží,
vyšitá halenka bílá jak tvoje zuby,
ty paže osmahlé a pevné bosé nohy,
stříbřitá sukénka kryjící zlehka boky,

toť obrázek tvůj smějící se v louce,
když nepozorovaná seno pohrabuješ
a chlapec tvůj, jenž náhle ustal v práci,
se tiše přiblíží a polibek ti vtiskne
na vzdorná ústa tvá, jež jahodami sládnou.
Publikoval(a): podnebný, 26.6.2015
Přečteno (47x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti