Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O mně - podruhé

O mně - podruhé

Engliš Básně » o Životě

Anotace: Božská provokace

Láska je výmysl bláznů,
napíši vám raději o sobě:

Co o sobě mám psát?
pravdu né, budu lhát.
Jsem génius,
ale nechce se mi to dokazovat.
Tím že sem píši,
budu vám čest prokazovat.
Vaše básně,
se proti mým,
jen krčí
jak vám to dokáži?
Nijak,
kdo souhlasí,
slabošsky mlčí!
Ještě jednu radu,
bych rád vám dal.
Neberte vážně ta slova,
já opět lhal.
Je škoda házet perly sviním,
tak já to beru a cítím.
Publikoval(a): Engliš, 13.9.2010
Přečteno (231x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: H.I.L., jakofweuio

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti