Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
z technického hlediska bych si pohlídal jen to slabikování,jinak cajk
z emočního hlediska bych to tam víc pálil
z mentálního hlediska nemám co vytknout...seš to prostě ty
z duchovního hlediska zkus jít příště hloubš...(fantazie,erotika,údery,lyrika,svoboda,rebélie)
takže mi to vyšlo na jeden bod...který si prostě zasloužíš...
sečteno-podtrženo....héééé!
24.6.2015 23:50 | Martin Havlíček
Pěkné, stále se lepšíš v psaní, už to začíná být i poezie. Vydrž!
24.6.2015 15:45 | děda včela