Láska jako květina
Láska jako květina
Láska je jako květina
Lásko vzplála jsi
jako oheň,co u srdce
hřál.Tvé teplo spalovalo
nás.V milostném obětí
jsme usínali.S úsměvem
na rtech se vedle sebe
probouzeli.
Lásko tak rychle jsi
vykvetla a krásně
voněla.Až hlava se točila.
Jenže přišel pád.
V led jsi se změnila
a naše srdce jsi zmrazila.
Láska křehká jak květina
náhle uvadla.Slzami jsem
ji křísila,ale marně.
Láska jak květina uvadla.
Srdce bolí.Oheň,co hřál
přestal plápolat.Úsměv
ze rtů zmizel.Jen vzpomínka
zůstala na květinu,co
krásně voněla.
Publikoval(a):
slunečnice69, 23.6.2015