Iluze
Iluze
Anotace: Nic není, jak se zdá.
Tajemná iluze kroužila mezi námi,
navěky v nebi byli jsme předepsáni.
V boji o bytí nadšeně lítala,
z naivní lásky nás mylně líbala.
Spoutání lží a v očích druhé já.
Řečnící duše, mrtvé doteky uvnitř nás.
Má hluboká láska, co mě z citu nařkla.
Naše svatá iluze, co nad námi praskla.
A zbyli jsme jen my.
Jsme svou vlastní iluzí.
Publikoval(a):
M.99, 22.6.2015