Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Půlnoční zahrada

Půlnoční zahrada

podnebný Básně » Smutné

Anotace: Říká se tomu maniodepresivní syndrom. Někdy i bez příčiny není člověku ani do zpěvu ani do skoku

Jdou těžké mraky dlouze jdou
jdou nad půlnoční zahradou
a měsíc s bledoui kokardou
spí houpán smutnou baladou

Jen chmury černé dlouze jdou
jdou tesknou noční náladou
v ní všechny hvězdy bílé mrou
a bolest kouše tichou tmou
Publikoval(a): podnebný, 22.6.2015
Přečteno (106x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, donne, GabrielleT., Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti