Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bílé lži

Bílé lži

Často v polospánku přemítám
jestli svůj život odvíjím
od počátku nebo od konce.
A najednou opuštěný pelíšek
zima prolézá
jak nic nedává smysl.

A ty jsi odcupital
pod sladkou mlhou bílých lží
aby milosrdný moment
změnil se v nekonečné čekání.
A všechno odpudivé se vlilo do dlaní
a lepí jako bláto.

Pomalu osychám zmořená létem
cituplnými iluzemi, samotou
kterou lidé nechápou
a která není zlá
jen jinak barví krystaly
slunce je modré,
písek zelená pod dlaněmi

a láska průhlední…
Publikoval(a): Lugilla, 21.6.2015
Přečteno (145x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, qala, Makaveli, koiška, donne, gogol, GabrielleT., slunečnice69, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti