Zrcadla našich duší
Zrcadla našich duší
Anotace: Marta Foučková : Nic není náhoda . Vše čím procházíš má často skrytý smysl.
Zrcadlem byls
/aniž to víš/
co otevřelo mi vlastní srdce zevnitř
v mé duši utajenou skrýš
Sama sebe potřebuji nejvíc
/teď vím/
ty zůstáváš už jen jako stín
/temný/
Publikoval(a):
vanovaso, 21.6.2015