Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Politika

Politika

AdyPoezie Básně » ?nezařazené?

Anotace: Kouzlo básně je v tom, že si ji každý vyloží po svém. Někdo v ní cítí strach, někdo naději, někdo něhu.

V politice zase kecy
slibují nám samý věci
a pak v rohu potají
po penězích šmátrají
jazyk ostrý mají dosti
kecaj lidu bez starosti
hádaj se a k tomu všemu
viděj tužku ,,tak ji beru"
zapijou to vodečkou
zamořej školy fotečkou
Publikoval(a): AdyPoezie, 20.6.2015
Přečteno (64x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Mirastus, donne

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti