Co s životem nadělám
Co s životem nadělám
Anotace: Nechávám plynout to, co nezměním....
Život běží sám od sebe sám,
co s tím zmůžu,
co s tím nadělám.
Mám být smutný, veselý
z karmy jež mi život nadělí.
Vnímat krásu,
prkotiny neřešit a žít.
Zpívat, veselit se,
dobré vínko pít.
V letních nocích,
vnikat do snů žen
a trochu být i zadlužen.
Vděčný být jen za to,
že jsem narost.
Mohu smát se
plakat i mýt starost.
Publikoval(a):
Taren, 20.6.2015