Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pohled na svět

Pohled na svět

Malfelica Básně » Deprese

Anotace: Nikdy se ho nezbavím.

Už zase,
padl jak závoj ten zvláštní stín,
sama ptám se,
jestli sluneční svit kdy spatřit smím.

Co bude dál?
Chce se mi pokračovat?
Moji radost vítr svál,
proč to nedokáži skoncovat?

Dolehla na mě prázdnota,
všech starostí a zklamání.
Bude to tak do konce života?
Štěstí je jen zdání.

Je jen klam,
objeví se a hned zmizí,
já dobře to znám,
a beznaděj svou úrodu sklízí.

Svůj temný závoj nosím dál,
jsem nevěsta stínů,
v srdci mém navždy žal,
moje naděje - odpočívejte v míru.
Publikoval(a): Malfelica, 19.6.2015
Přečteno (563x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kiwi-Alone, slunečnice69, gogol

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 04:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 15 stránek.
roboti