Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ta pravá

Ta pravá

XXX-XXX Básně » o Lásce

Anotace: Pocity, které dokáže vyvolat jediná osoba

Divná nálada a nevím kudy kam,
proč připadám si na všechno tak sám?
Z nevyspání negativní náladu mám,
Tak tyto pocity do novýho verše dám.

Proč pořád přemyslím, co se to tam událo,
je to jen dočasně a nebo je to na stálo?
Věř nebo nevěr, tohle se mi dlouho nestalo,
Tak proč pořád přemýšlím, co se to tam událo.

Ale jen Bůh ví, co se bude dít,
byť nejsem basník, chci věřit, že bude líp.
Vím, že dívka tajemnná, na každyho z nás jistě čeká,
kdo nikdy bojovat nezkusí, tak nezíská.
Publikoval(a): XXX-XXX, 19.6.2015
Přečteno (267x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti