Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zlatý pták dozpíval

Zlatý pták dozpíval

podnebný Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: O smutném konci jednoho života

Veliké ticho, nesmírné, širé,
modrý sníh.
Hvězdami květů slabounce prýští
bílý smích.

Veliké ticho, velebné, modré,
dívčí smích.
Zlatý pták dozpíval, zmírá
píseň lích.
Publikoval(a): podnebný, 18.6.2015
Přečteno (226x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti