Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

???

???

AdyPoezie Básně » ?nezařazené?

Anotace: V básních je ukryto mnoho významů, je na každém jak si to vyloží.

v ruce držíš minci
převracíš jí
nevěříš a nevidíš
mince nemá konec
nikde nezačíná nikde nekončí
přemýšlíš
kdo tvou práci dokončí
vidíš se v zrcadle
špinavém a přesto čistém
v ruce držíš minci
převracíš ji
jeden neopatrný pohyb a upadne
je bezmocná
i přesto je všemocná
nikde nekončí
nikde nezačíná
tváříš se sklesle
něco tě užírá?
vidíš se v zrcadle
odraz myšlenek
držel jsi v ruce minci
nevěřil jsi...
Publikoval(a): AdyPoezie, 18.6.2015
Přečteno (55x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT., gogol

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti