Narozeniny
Narozeniny
Anotace: Už jen sfouknout svíčky...
Je vám dvacet let - jste za branou života
je vám dvacet let a nevíte co s ním
máte svůj názor, který nikoho nezajímá
máte svou víru a ta se rozpadá.
Den za dnem doufáte, že teď to přijde
den za dnem vidíte - tisíce výjevů
s iluzí na očích - v zasněné krajině
kráčíte k reálnu se slzou na rtech.
Publikoval(a):
Averzus, 17.6.2015